Het gaat tenslotte om uw nieuwe auto

Peugeot Leeuwekeur Occasions

Het zekerheidspakket van Peugeot Leeuwekeur

Peugeot Leeuwekeur is een uitgebreid netwerk van professionele verkooppunten die u overal in Nederland verwelkomen.
Daar vindt u alle voertuigen die voldoen aan de eisen van Peugeot Leeuwekeur.

Vind uw auto

24/7 Pechhulp

24/7 pechhulp: Peugeot Assistance staat dag en nacht - 7 dagen per week - gereed om u in geval van pech snel weer op weg te helpen. Waar u ook strandt in Nederland: onder normale omstandigheden is na uw oproep binnen 30 minuten professionele hulp ter plekke.

Peugeot Assistance is ook uit te breiden, zodat uw pechhulp ook geldt in geheel Europa.

Hulp inroepen voor Peugeot Assistance pechhulp?
In Nederland belt u +31(0)800 - 023 17 33 en vanuit het buitenland bereikbaar via nummer 0031 20 – 6545536


Lees de voorwaarden

Vervangend vervoer

Mocht er zich, ondanks onze uitgebreide zorg, toch onverwacht een probleem aan uw Leeuwekeur personenauto voordoen, dan kunt u een beroep doen op Peugeot Assistance. Zij helpen u 24 uur per dag, 7 dagen in de week in binnen- en buitenland. Indien uw auto niet op de dag van uw stranding gemaakt kan worden, heeft u recht op vervangend vervoer. Mocht u te ver van uw eindbestemming verwijderd zijn dan kan zelfs gedurende de reparatieperiode een tegemoetkoming in de kosten voor een hotelovernachting worden verstrekt.


Lees de voorwaarden

Minimaal 1 jaar APK

Benzineauto's van vier jaar en ouder dienen APK gekeurd te zijn. Voor auto's met een dieselmotor is dit vanaf drie jaar en ouder. Alle Leeuwekeur auto's die verplicht een APK nodig hebben, zijn voorzien van een Algemeen Periodieke Keuring, die minimaal 1 jaar geldig is. Echte kwaliteit ervaart u natuurlijk pas tijdens het rijden. Daarom staan alle Leeuwekeur personenauto's gereed voor een uitgebreide proeftrit. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met het Leeuwekeur Verkooppunt in uw regio. Zij zullen u graag laten rijden in een personenauto van uw keuze. Veel rijplezier!MyPeugeot Card & App

De MyPeugeot Card / MyLeeuwekeur Card is er voor iedereen die een Leeuwekeur auto gekocht heeft en geeft recht op onderstaande voordelen:

MyPeugeot Card

 • Hulp bij pech in Nederland met Peugeot Assistance, 24/7, 365 dagen per jaar.
 • APK controle.
 • Bijvullen van motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof.
 • Lentecheck.
 • Wintercheck.
 • Bandenreparatie.
 • Lampjes vervangen.*
 • Voorruitreparatie (ster).
 • 10% korting op originele Peugeot-accessoires.


En bij de upgrade van een MyPeugeot Card / MyLeeuwekeur Card naar Peugeot Assistance Plus profiteert u van UITGEBREIDE PECHHULP IN HEEL EUROPA!


Lees de voorwaarden

Kwaliteitscontrole op 100 punten

De voertuigen die Peugeot aanbiedt met het label Peugeot Leeuwekeur zijn streng beoordeeld op 100 controlepunten.

Om te kwalificeren als Leeuwekeur auto, worden de volgende zaken beoordeeld: 

 •     Dynamische elementen
 •     Motor
 •     Versnellingsbak
 •     Uitlaat
 •     Carrosserie
 •     Aandrijflijn
 •     Interieur
 •     Elektrische systemen

Pas op, de 100 controlepunten vervangen niet de verplichte technische inspectie, maar ze garanderen de kwaliteit van de aangeboden auto's.Gecontroleerde kilometerstand

Duidelijkheid over tellerstanden

De tellerstand van een voertuig heeft invloed op de prijs, de onderhoudscondities en de veiligheid van een voertuig. 5% van de gebruikte auto's in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide teller. En dat terwijl het terugdraaien van tellers sinds 1 januari 2014 verboden is.

Als consument wilt u weten of de tellerstand klopt van het voertuig dat u wilt kopen. De RDW verzamelt tellerstanden van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Hierdoor ontstaat er bij zo'n voertuig een reeks tellerstanden, normaalgesproken is dit een oplopende reeks. Als de tellerstand wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op en is er sprake van tellerfraude. Door het registreren van tellerstanden op wettelijk voorgeschreven momenten, bestrijdt het RDW in samenwerking met NAP deze tellerfraude. Van iedere Peugeot Leeuwekeur auto wordt bij binnenkomst de kilometerhistorie gecontroleerd bij de stichting Nationale autopas (NAP), alleen wanneer de kilometer historie logisch is kan de auto als Peugeot Leeuwekeur worden aangeboden.  Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw nieuwe Leeuwekeur personenauto. In het uitzonderlijke geval dat er zich binnen 14 dagen of 1.000 km toch iets mocht voordoen dat wij technisch niet kunnen oplossen, kunt u de auto omruilen voor een andere beschikbare auto (vraag naar de voorwaarden).Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Een gebruikte auto kopen bij het Peugeot Leeuwekeur verkooppunt biedt u enkele voordelen: Het Peugeot Leeuwekeur beschikt over competent en goed getraind personeel.

Het standaard aan het Peugeot Leeuwekeur geleverde materieel bevat gereedschappen en software die getest en gehomologeerd zijn door de fabrikant.

Het Peugeot Leeuwekeur past de reparatiemethodes van de fabrikant toe, hieronder inbegrepen de complete diagnose van de elektrische en elektronische systemen van uw auto.

Uw afleveringsbeurt bevat automatisch een elektronische diagnose waarmee de werking van de elektronica in uw auto getest wordt.

De elektronica in uw auto is up to date dankzij de meest recente softwareversie. Als nieuwe software gewenst is, profiteert u daar ten volle van, zodat u auto altijd optimaal functioneert.

 

Update uw kaartgegevens zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de functies van het GPS. Door de update, profiteert u van:

 • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
 • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service
 • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

 

Waarom een kaart update?


Elk jaar komen er nieuwe wegen bij, worden rijrichtingen gewijzigd, breiden steden hun voetgangersgebied uit en worden straten afgesloten voor het autoverkeer. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor de route die door uw navigatiesysteem gekozen zal worden om u naar uw bestemming te leiden.

 

Connect Nav en Lifetime kaartupdates

Een Peugeot met een Connect Nav-systeem met TomTom-kaartsoftware heeft recht op Lifetime kaartupdates, maximaal 4 updates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatiekaart updates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door uw Peugeot Servicepunt.

Raadpleeg uw Peugeot Servicepunt of de Peugeot klantenservice (0800-7384368) voor de beschikbare kaartupdates.

Software + navigatiekaart updates alleen voor Peugeot. Geldt niet voor navigatiesystemen die gebruik maken van cd's


Lees de voorwaarden

Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd

Bij verkoop heeft iedere Leeuwekeur personenauto onderhoud gehad volgens de door de fabrikant gestelde normen. Natuurlijk zullen aan slijtage onderhevige zaken zoals remmen, bougies, accu, banden enz. van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Deze normale slijtage valt niet onder de Leeuwekeur garantie. Alle slijtagegevoelige onderdelen zijn in overeenstemming met de leeftijd en de kilometrage van de auto. Indien gedurende de eerste 10.000 km, gereden binnen de eerste 12 maanden (Leeuwekeur Comfort maximaal 6 maanden) na aflevering van de auto, slijtagegevoelige onderdelen vervangen moeten worden, dan garandeert de Peugeot Kwaliteitsnorm dat deze kosten voor rekening van het leverende Verkoop- en Servicepunt komen. Een extra zekerheid die wij u bieden naast de toch al uitgebreide garantie.Ontdek de labels

Onze labels staan er garant voor dat de tweedehands auto's voldoen aan kwaliteits- en controlecriteria in het hele Peugeot Leeuwekeur netwerk.

De labels bieden de volgende inhoud en services:

Garanties en services

Garanties en services

De Garantie Leeuwekeur Plus XL

De Garantie Leeuwekeur Plus XL Wij bieden minimaal 24 maanden garantie op occasions die maximaal 2 jaar oud zijn en niet meer dan 50.000 km gereden hebben

24/7 Pech hulp

My Peugeot Card & App

Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Vervangend vervoer

100 punten kwaliteitscontrole

Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Minimaal 1 jaar APK

Gecontroleerde kiliometerstand

Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd

Garanties en services

De Garantie Leeuwekeur Plus

De Garantie Leeuwekeur Plus Wij bieden minimaal 12 maanden garantie op occasions die maximaal 4 jaar oud zijn en niet meer dan 100.000 km gereden hebben.

24/7 Pech hulp

My Peugeot Card & App

Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Vervangend vervoer

100 punten kwaliteitscontrole

Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Minimaal 1 jaar APK

Gecontroleerde kiliometerstand

Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd

Garanties en services

De Garantie Leeuwekeur Comfort

De Garantie Leeuwekeur Comfort Wij bieden minimaal 6 maanden garantie op occasions die maximaal 8 jaar oud zijn en niet meer dan 150.000 km gereden hebben.

24/7 Pech hulp

My Peugeot Card & App

Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Vervangend vervoer

100 punten kwaliteitscontrole

Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Minimaal 1 jaar APK

Gecontroleerde kiliometerstand

Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd