Waar kunt u in Nederland een occasion kopen?

Een occasion aanschaffen: bij een particulier of een autobedrijf?

Waar kunt u het best een occasion aanschaffen? U kunt u wenden tot een particulier die van zijn auto af wil. Daarvoor kunt u kijken in de lokale advertentiebladen of op een gespecialiseerde verkoopsite op internet. Het voordeel? U doet rechtstreeks zaken met de vorige eigenaar, maar wees op uw hoede om vervelende verrassingen te voorkomen! Aan het bij een particulier kopen van een occasion kleven meer risico's dan wanneer u dit doet bij een autobedrijf. U koopt de auto immers zonder garantie en grote onderhoudsbeurt! Alleen een nieuwe APK kan u enige zekerheid geven. Daarnaast is de prijs ook niet altijd marktconform en u zult deze dan ook moeten controleren en vergelijken. De dealer is een specialistisch bedrijf waarbij u profiteert van extra services bij de aanschaf van een occasion, zoals financieringsmogelijkheden en inruil van uw oude auto... en de prijs is marktconform!

Zijn advertenties voor occasions op internet wel te vertrouwen?

Het internet heeft de wereld van advertenties behoorlijk veranderd. Tegenwoordig zijn online duizenden occasions te vinden. Ook via het Peugeot Leeuwekeur-netwerk is er voldoende aanbod. Komt u er niet uit? De volgende tips kunnen u helpen. U kunt eenvoudig onderscheid maken tussen advertenties die wel erg aanlokkelijk overkomen, advertenties die misleidend ogen en serieuze advertenties. Vertrouw alleen advertenties waarin te zien is wie de verkoper is (geen anonieme advertentie of een telefoonnummer waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht). Het is ook belangrijk om te weten waar de auto zich bevindt en op welk adres u hem "in het echt" kunt bekijken. Een advertentie moet altijd meerdere foto's en een nauwkeurige beschrijving van de auto bevatten.

Er zijn talloze mogelijkheden om een occasion te vinden. Peugeot biedt met zijn expertise en ervaring op de occasionmarkt kwaliteitsoccasions van alle merken aan via het Peugeot Leeuwekeur dealernetwerk. Daar vindt u occasions in alle soorten en maten: stadsauto's, coupés, MPV's, bedrijfsauto's, enzovoort. Met behulp van de filters op bijvoorbeeld kilometerstand, bouwjaar en motorvermogen vindt u snel de occasion die u zoekt, van welk merk u maar wilt. Zo helpt Peugeot u op weg bij het vinden van de occasion die perfect aan uw wensen voldoet.

Renzo
Renzo
Bent u van plan een occasion aan te schaffen? Hieronder vindt u een aantal tips die van pas kunnen komen, ongeacht de fase waarin uw aanschafplannen zich bevinden. Ontdek de verschillende mogelijkheden die u in Nederland hebt om een occasion aan te schaffen, zoals het Peugeot Leeuwekeur dealernetwerk.
#Occasion
#Peugeot Leeuwekeur
#Occasion aanschaffen